СТАНИ НАШ КЛИЕНТ И ВЗЕМИ СВОЯТА INSA OIL CARD

Карти INSA OIL


За информация на отделните видове карти, специални предложения и получаване на индивидуална оферта, може да се свържете с Картов отдел на телефон +359 88 2397902

Кредитна карта от Пощенска банка

Кредитна карта от Пощенска банка

Пътувай повече с твоята кредитна карта от Пощенска банка! „Инса ойл“ и Пощенска банка започват специална кампания за хората, които обичат да пътуват. От 18 май 2022г. до 15 юли 2022 г. всеки клиент, който при плащане използва кредитна карта издадена от Пощенска банка, ще получи 5% отстъпка от цената на зареденото гориво. Клиентите на банката могат да зареждат в една от 13 бензиностанции на INSAOIL в страната. Локации на INSAOIL, в които е валидна отстъпката: • София бул. Цариградско Шосе 62 • Пловдив бул.Мария Луиза 58 бул.Пещерско Шосе 32 бул. Санкт Петербург 53 бул. Васил Левски 170 ул. Остромила 202 • Варна бул. Цар Освободител 195 • Русе бул. Липник 73 А • Стара Загора бул. Никола Петков, вход от Нова Загора • Хасково ул. Васил Левски 29 • Стряма местност Перселик • Първомай ул. Васил Левски 56 • Кирково главен път 1/5 за Маказа км 380 Във всички изброени бензиностанции можете да заредите гориво и да платите на ПОС терминал на Пощенска банка с кредитната карта на банката. Пътувайте повече с „Инса ойл“ и кредитната карта на Пощенска банка! * Предложението в валидно от 16.05 до 15.07.2022 г. за покупки, направени с всички видове кредитни карти, издадени на физически лица от Пощенска банка, на ПОС терминал на банката в бензиностанции INSAOIL. В срок до един месец след изтичане на кампанията банката възстановява по картата сума в размер на 5% от сбора на всички извършени трансакции с една и/или няколко кредитни карти на клиент в периода на промоционалната кампания. Отстъпката не се комбинира с други отстъпки, предоставяни от търговеца.

Лоялен клиент

Лоялен клиент

Получава се на касата на всеки един от обектите на верига бензиностанции INSA OIL след еднократно зареждане на 30 литра от всеки вид гориво.

VIP CARD

VIP CARD

Карти „социална политика“, които се предлагат на служителите на корпоративните клиенти на бензиностанции Инса Ойл.

TAXI CARD

TAXI CARD

Специална карта за таксиметрови шофьори с по-висока отстъпка на видовете гориво газ (LPG) и метан (CNG).

Корпоративни карти

Корпоративни карти

Карти за отложено плащане, които се предоставят на юридически лица. Плащането е по банков път, след електронно изпратени фактури два пъти в месеца, заедно с приложение за административна отчетност на зарежданията на всеки един служебен автомобил.

Корпоративни кеш карти

Корпоративни кеш карти

Карти за плащане на момента, с получаване на отстъпка, спрямо месечното потребление на гориво, които се предоставят на юридически лица. Получаване на фактура на място или изпратена по Email. Ежемесечна подробна справка за зарежданията на всеки един служебен автомобил.